Skip to content

Bananpandekager er den perfekte søndagsmorgenmad

3 år ago

365 words

Hører du til en af dem, der godt kan lide at lave noget ekstra lækker morgenmad om søndagen, bør du overveje at lave bananpandekager. De er nemlig supernemme at lave og indeholder som regel ingredienser, som du allerede har i hjemmet i forvejen. Dermed behøver du ikke at gå ud for at købe ind til en lækker morgenmad. Du kan bare stå op, lave dem og så smutte i seng igen, hvis det er det, som du har lyst til. 

Til de fleste former for bananpandekager skal du bare bruge hvedemel, sukker, æg, mælk, bagepulver, salt og selvfølgelig bananer. Derudover skal du have noget at stege bananerne i. Det kan være olie, smør eller margarine. Det er op til dig, hvad du foretrækker. 

Hvis du ikke lige har en god opskrift på bananpandekager, kan du nemt finde en god opskrift via nettet. Der er mange gode online kogebøger i dag, hvor du hurtigt kan finde den rette opskrift for dig. En af de kogebøger, hvor du finder et virkelig stort udvalg, er dk-kogebogen.dk. Der har de mange forskellige virkelig gode og nemme opskrifter at vælge imellem. 

Der er mange grunde til at forkæle sig selv lidt ekstra søndag morgen. Det er den sidste dag i weekenden, inden du igen skal på arbejde om mandagen. Derfor kan det være rart at gøre noget ekstra for dig selv, når du ikke skal jage ud af døren. Derfor giver det netop mening, at du bruger lidt ekstra tid på at lave morgenmad. 

Samtidig er bananpandekager ikke en virkelig syndig form for morgenmad. Det er ikke sådan en, hvor du kommer til at tage en masse kilo på, fordi du spiser den. Derfor kan de også passe til dig, der gerne vil holde den slanke linje, men som også gerne vil forkæle dig selv en gang imellem.