Bestil den nye Toyota Corolla Cross online

07 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du på udkig efter en ny bil til husstandens garage – og må det gerne være en klimavenlig én af slagsen med en fornuftig brændstof økonomi? Så bør du tage et kig på de mange nye hybrid bil som triller rundt på de danske veje her i 2021.

Med en hybrid bil er du sikret høj fleksibilitet da den både er forsynet med batteri og forbrændings motor. Og skal din nye hybrid bil være noget helt særligt kan du overveje den nye Toyota Corolla Cross.

Hvad er en Toyota Corolla Cross?

En Toyota Corolla Cross er det nyeste skud på stammen inden for hybrid biler fra det kendte japanske mærke Toyota.

Toyota Corolla Cross, som forventes at ramme det internationale bil marked inden længe, bliver den første model som benytter femte generations hybrid teknologi fra Toyota. Denne teknologi er udviklet på baggrund af 25 års viden og erfaring inden for dette område og repræsenterer det ypperste inden for den hybride drivlinje.

Femte generations hybrid teknologi er lig med flere hestekræfter og et endnu større moment – og den nye Toyota Corolla Cross er derfor en bil med sublime køre egenskaber og en formidabel brændstof økonomi.

image

Med en Toyota Corolla Cross er du sikret køreglæde såvel som sikkerhed på vejen. Den kraftige SUV hybrid er nemlig bygget til kørsel under alle forhold, og den nyeste state of the art elektronik giver dig og dine passagerer sikkerhed og tryghed under kørslen. Du vil ikke fortryde at du valgte den lækre Toyota Corolla Cross hybrid SUV som familiens nye bil.

Hvor kan jeg købe den nye Toyota Corolla Cross?

Toyota Corolla Cross er som nævnt endnu ikke kommet på markedet. Når dette sker vil du hos din nærmeste Toyota forhandler kunne bestille dit helt eget eksemplar af denne fantastiske bil. Klik ind og læs mere på detdigitalebilhus.dk

Flere Nyheder