Skip to content

Byg den flotteste legeplads i din have

4 uger ago

386 words

Er du træt af at tilbringe lange eftermiddage på den lokale legeplads hvor der er kø til de mest spændende aktiviteter og ofte hærværk på legeredskaberne? Så skulle du overveje at bygge en legeplads hjemme i din egen have.

Med en hjemmelegeplads kan ungerne gynge, rutsje, klatre eller grave i sandkassen uden at skulle stå i kø, og uden at skulle lade sig intimidere af større børns voldsomme leg. Du får samtidig den luksus af at slippe for at skulle sidde på en ubehagelig bænk og iagttage børnene mens de leger, og for at skulle ledsage dit barn i køen til gyngerne eller rutsjebanen. Og børnene får ro og fred til at lege som det passer dem – når det passer dem.

Hvordan bygger jeg en legeplads i haven?

Den gode nyhed er at du sagtens kan opføre en flot og sikker legeplads uden at være professionel håndværker eller en garvet gør det selv mand. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at købe færdigt fremstillede legeredskaber i høj kvalitet som kan udgøre grundbestanddelene i din hjemmelegeplads.

Hvis du sørger for at købe dine legeredskaber så som gyngestativer, legetårner, sandkasser, rutsjebaner, vipper og lignende hos godkendte danske forhandlere, og udelukkende holder dig til de officielle brands, kan du være helt sikker på at redskaberne holder en høj standard og at de samtidig lever op til alle krav og regulativer hvad angår kvalitet og sikkerhed.

Det betyder at du trygt kan sende dine børn ud og lege i haven på de til din legeplads indkøbte udendørs legeredskaber, for eksempel et plads besparende legetårn eller et lækkert gyngestativ. Og så slipper du for at ærgre dig over lang kø på den offentlige legeplads samt faren forbundet ved nedslidte eller ødelagte legeredskaber.

Du kan få mere inspiration til indretning af legeplads på husblog.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *