Det kan du bruge din terrasse til om sommeren

12 april 2022
Steffen Petersen

advertorial

Hvis man er så heldig at have en terrasse i sin have, så er det bare med at få den brugt. I dette indlæg kommer vi ind på forskellige ting, som du kan bruge din terrasse til om sommeren. Det er dog ikke sikkert, at du kan bruge dem alle, da vi tager udgangspunkt i en terrasse, hvor man enten har et overdækken eller har mulighed for at sætte dette op.

Brug din terrasse til grillaften

En grill er den perfekte måde at nyde det varme vejr med familie og venner på. Og der er ingen grund til at tage i parken, når du har en terrasse. Du skal bare tænde op i grillen og komme i gang med at lave mad! Der er masser af måder at gøre din grill til noget særligt på.

Prøv at marinere dit kød natten over for at få ekstra smag, eller lav en salatbar med et udvalg af friske toppings. Så inviter bare dine venner på en sjov eftermiddag i solen. Din terrasse er det perfekte sted at nyde god mad og godt selskab.

terrasse pris

Spil ølbowling

Hvis du er ung, så kender du med garanti ølbowling, og nyder sikkert også godt af at spille det i ny og næ om sommeren. Det smarte ved en overdækket terrasse er, at man kan spille ølbowling uanset hvordan vejret er udenfor. Brug derfor din terrasse til en kamp med vennerne, hvor i hygger og drikker øl eller andet.

Hvad koster en terrasse

Med de sjove ting vi har nævnt ovenfor, kan det være du tænker “hvad koster en terrasse?”, så du også kan være med. Prisen på en terrasse varierer meget, og afhænger af både størrelse, materiale og placering. En træterrasse kan man lave mere unik, hvor en terrasse med sten typisk er hurtigere og nemmere at lave. Hvad du foretrækker er helt op til dig selv.

Flere Nyheder