Skip to content

Diamant øreringe – En piges bedste ven

2 måneder ago

353 words

Diamant øreringe – Investeringer for livet  

Som Marilyn Monroe sang det i 1949, lige så sandt lyder det i dag: Diamonds are a girl’s best friend. De er de mest ædle og sjældne af alle mineraler. De fleste diamanter har en levetid på imellem 1-3,5 mia. år og er skabt dybt inde i jordens kerne. De mister aldrig deres skønhed eller deres værdi og derfor er det den perfekte investering til dig selv, eller til en du holder af.

Øreringe er en stillig og klassisk detalje, som benyttes af mange kvinder og som aldrig går af mode. Fordi disse smukke ædelsten ikke kan nedbrydes, er det en gave som vil kunne gives i arv, fra generation til generation og er dermed – en investering for livet. Uanset hvilken type stil, farve eller look du ønsker, har vi et stort sortiment af disse strålende sten, til enhver smag. 

Noget af det som er med til at øge diamantens værdi, er dens slibning. Den mest gængse og populære form som vi alle kender, hedder brilliantslib. Grunden til at det er så vigtigt for diamantens værdi, er måden den reflekterer lyset på. Når lyset rammer diamantens facetter, fremhæver det den “ilden” i diamanten, hvilket får den til at stråle og brilliere, som et mesterværk fra naturen. Diamanter kommer naturligvis i mange forskellige slibninger og vores øreringe er ingen undtagelse.

Vi vil gerne være din foretrukne guldsmed online og derfor tilbyder vi kun smykker i ædelmetal og af højeste kvalitet. Vi rejser flere gange om året rundt til Tyskland, Italien, Spanien og Australien, til vore nøje udvalgte samarbejdspartnere, for at håndvælge de smykker vi tilbyder dig her. På den måde kan du være sikker på kvaliteten altid lever op til dine forventninger og den sværeste del, er dermed blot at vælge ét enkelt par. 

Ønsker du at se flere diamant øreringe og finde det par, som passer perfekt til dig? Så kan du med fordel se med her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *