Skip to content

Et værksted bør undersøge din nye brugte bil

4 måneder ago

343 words

Med mindre at du selv har en uddannelse eller viden der går at du selv kan undersøge en brugt bil, bør det at få den undersøgt af en mekaniker være en del af de krav du har til bilen. Det kan f.eks. være hos https://www.boschcarservicetune.dk/.

Fordelen ved at få en mekaniker til at gennemgå din bil før køb, er at han kan opdage ukendte fejl som skal udbedres inden køb eller også at du skal have et nedslag i salgsprisen. 

Det er vigtigt at du enten får en mekaniker til at gennemgå den inden køb eller får skrevet et forbehold ind i købsaftalen. Sker det ikke, har du købt bilen som beset og kan ikke få sælger til at betale for fejl der bliver opdaget senere. 

Kend din bil 

Inden du underskriver købsaftalen, er det en god ide at kende den bil du overvejer at kende godt. Brug den nødvendige tid på at læse op på den. Hvad sælges den for, hvilke fejl har den typisk og er det fejl der koster i reservedele og mekanikerregninger eller er det fejl som nemt kan laves. Har nuværende og tidligere ejere været glade og tilfredse med bilen og kan de anbefale den.

Når du er ude for at se på en bil så bed om lov til at køre en lang tur. Du skal både ud og køre på motorvejen og en tur rundt i byen. Det er ikke nok blot at køre en tur rundt om hjørnet. Det vil ikke være længe nok til at lære bilen at kende og evt. finde fejl, som skal laves inden et køb. Du vil kun lære at bilen kan starte, men heller ikke mere.

Hvis der er fejl skal de udbedres og så skal du ud og køre endnu en tur før du underskriver købsaftalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *