Skip to content

Få dit badekar til at stå som nyt med professionel maling af badekar

2 år ago

413 words

Et badekar i eget hjem er gaven, som bliver ved med at give. Få ting kan måle sig med følelsen af at lade sit legeme nedsænke i lunt eller varmt vand, eventuelt tilsat skummende sæbe, velgørende olier eller duftende urter, og mærke varmen løsne spændinger i muskler og led.

Et lunt karbad før sengetid gør underværker for din nattesøvn. Du vil vågne frisk og veludhvilet, klar til en krævende arbejdsdag – og trøste dig med, at denne kan afsluttes med endnu et dejligt varmt bad i dit lækre badekar.

Et slidt badekar er en ”ren” bakteriebombe

Dette forudsætter selfølgelig, at badekarret er i sund og indbydende stand. Når dit før så lækre og skinnende badekar bliver gulligt eller brunligt rundt om rør og armaturer, foran afløbet og rundt langs karrets kant, skyldes det slid på emaljen. Er emaljen i dit badekar slidt væk visse steder, vil kalk og okker kunne aflejre sig der hvor slitagen er allermest udtalt.

Når du mærker på de misfarvede plamager, vil disse føles ru. Dette betyder, at rester af sæbe og hud fra dit karbad nemmere kan sidde fast, hvilket danner grobund for mikro organismer så som bakterier og svamp. Dit badekar udgør, med andre ord, en decideret sundheds risiko, og du bør ikke anvende det til dine karbade, førend emaljen er blevet fornyet.

Få dit skønne badekar igen med emaljering af badekar

Du behøver dog ikke at gå så vidt som til at skrotte det gamle badekar. Din hverdags luksus kan sagtens reddes på langt billigere og mindre tidskrævende vis – det kræver blot emaljering af badekar. En dygtig og erfaren håndværker kan på få timer rense dit gamle badekar op og påføre en ny emalje, som kan holde i mange år. Emaljen skal blot hærde i et døgn – så er dit badekar klart til hjemme-spa igen! Læs mere om emaljering af badekar på ny-emalje.dk