Skip to content

Få et godt og effektivt byggeri med sandwichelementer

10 måneder ago

370 words

Sandwichelementer holder prisen nede og kvaliteten oppe

Der findes næppe et byggemateriale som beton, der har skabt gode og effektive byggerier rundt om i Danmark. I en storby som København, hvor der i de kommende år skal bygges mange boliger, er det derfor vigtigt at benytte præfabrikerede sandwichelementer. Med betonelementer kommer de kommende boliger op at stå både hurtigt og i en kvalitet, der matcher de krav, vi i dag stiller til et moderne boligbyggeri. Dette er helt nødvendigt for at holde prisen på byggeriet nede og samtidig sikre, at de boliger, bliver en drøm at flytte ind i. Præfa Betonelement er din oplagte partner, når det kommer til levering af betonelementer.

Tre dele sikrer det perfekte indeklima

En sandwich kender du fra din frokosttallerken, hvor man typisk lægger to stykker brød om noget lækkert pålæg. Dette princip er altså også rykket over i byggeindustrien, hvor sandwichelementer til byggeri også består af tre dele. Først kommer en forplade af beton, så en midte, der består af en isolerende del og til sidst en bærende bagplade af beton. Denne geniale sandwichkonstruktion sikrer, at både ydervægge, lofter og indervægge kan spille sammen og give det perfekte indeklima. Vedhæftningen mellem elementerne sikrer desuden at bygherren ikke skal efterisolere betonvæggene, når de er blevet monteret.

Spil klaver i fred

Præfa Betonelement har i over 40 år bidraget til, at mange danskere har fået dejligt hjem, som det ikke har været for dyrt for at bygge. Sandwichelementerne er blevet utrolig populære, da de effektiviserer opførslen af for eksempel etagebyggeri. Sandwichelementerne fås i standardtykkelser fra 260 mm og helt op til 480 mm. Det betyder, at elementerne sikrer en utrolig fleksibilitet hos den enkelte bygherre. Når byggeriet med sandwichelementerne står færdigt, så får du et hjem, hvor du kan få lov til at være dig, uden at blive mindet om, at der bor en nabo ved siden af. Sandwichelementer sikrer nemlig et lydtæt byggeri, så du for eksempel kan spille klaver uden at genere dem, der bor på den anden side af væggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *