Skip to content

Få givet dit træværk en makeover

3 måneder ago

369 words

Der er rigtig mange sommerhuse, kolonihave og villaer, som har en form for træværk på deres grund. Det kunne for eksempel være en træterrasse eller et træskur eller en trægyngestol. Alt det er noget, som skal vedligeholdes, når det har set tidens tegn og er blevet udsat for vind og vejr. Det skal med jævne mellemrum ses igennem for råd og udskiftes og så skal det males. For at gøre dette lettere, er det dog en god ide at starte med en sandblæsning af træværket.

Hvorfor få træværket sandblæst?

Når træ bliver udsat for vind og vejr, vil der meget naturligt komme skidt og snavs på træet. Der vil komme grønne alger og malingen vil også se tidens tegn og begynde at skralde af. Det bliver ikke kønt, men der er heldigvis en måde at løse det på.

Den løsning er en sandblæsning og er en måde at fjerne alt skidtet og snavsen samt den gamle maling. Dette betyder at træet bliver efterlad pænt, nøgent og rent. Det gør det væsentlig nemmere at se, hvad der har behov for en kærlig hånd og en eventuel renovering, hvis der f.eks. er gået råd i noget af træet. Et ekstra plus er, at det efterfølgende resultat vil blive pænere og holdbarheden længere. Du kan evt. få hjælp fra en maler på Amager.

Ring og modtag mindst tre tilbud

Hvis du kender en maler i forvejen, så er du heldig og så er det bare at gøre brug af dem. Hvis ikke du kender en, så må du i gang med at indhente tilbud. Det er nemlig sjældent en god ide bare at gå med den første, der dukker op på google. Du risikere nemlig bare at ende med den dyreste og potentielt dårligste i dit område. 

Når du får tilbud, bør du også høre, hvilken maling de bruger. Jo bedre maling, jo bedre resultat, da det vil holde længere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *