Skip to content

Find din Rains regnjakke her

1 år ago

406 words

Der er ikke noget så skønt, som at gå en tur i naturen i regnvejr. Når det regner, kan man for alvor dufte græsset, asfalten eller den fugtige skovbund. Det er også som om, at sanserne giver slip og giver sig hen på sådan en gåtur i regnvejr, og derfor kan man føle sig helt afslappet, når man kommer hjem fra sådan en tur. Det gælder selvfølgelig kun, hvis man har tøjet til det og man ikke lige har sat håret og er på vej til fest. I den situation er en gåtur i regnvejr nok det sidste og mest stressende, man kunne tænke sig. 

Den perfekte regnjakke

Vi kan hurtigt blive enige om, at der findes rigtig mange praktiske og gode regnjakker. Men de er ikke altid lige pæne. Sådan er det med regnjakker. De har et formål – og det har ikke noget med at se godt ud at gøre. Med Rains behøver det ikke længere være sådan.

Regnjakkerne fra Rains er nemlig både super praktiske og også virkelig smarte og elegante. Rains laver både feminine modeller til kvinder, hvor man eksempelvis kan få flere forskellige med bånd i taljen, der giver ekstra meget figur – hvilket er en sjældenhed, når det kommer til regntøj. Man kan vælge mellem forskellige elegante farver som sort, grå og grøn, men man kan også eksperimentere med de mere feminine og sjove i gul, lyserød eller postkasserød. 

Til mændende er der også et stort udvalg af forskellige modeller og farver. Find din Rains regnjakke her

Tilbehør til en regnvejrsdag

Ikke nok med at Rains laver smukke og praktiske regnjakker, brandet byder også på en lang række vandtæt tilbehør i form af tasker, rygsække og hatte. Tager du ofte cyklen på arbejde, kan det være praktisk med en rygsæk, der holder vandet ude – det regner trods alt ret tit i Danmark.