Skip to content

Flotte og fantasifulde wallstickers til dit hjem

10 måneder ago

338 words

Hvis du leder efter en nem og billig måde, hvorpå du hurtigt kan pifte væggene i dit hus eller i din lejlighed op, kan du med fordel vælge wallstickers. Wallstickers er lette at sætte op og pille ned – og så er de billige i indkøb.

Dette betyder at du kan skifte dine wallstickers ud uden at det behøver at koste dig en mindre formue. Og så findes wallstickers i så stort et udvalg at du hurtigt vil kunne finde en eller flere wallstickers som matcher sin smag og indretnings stil.

Hvordan dekorerer jeg mit hjem med wallstickers?

Selv om der ikke er nogen faste regler for hvorledes du anvender wallstickers i din bolig findes der wallsticker kategorier. Dette skyldes at nogle typer wallstickers er mere velegnede til bestemte rum.

Der findes for eksempel wallstickers til køkkenet, som afbilder udskæringer på svin og kvæg, diverse madvarer og husgeråd, eller måske endda opskrifter på de mest kendte og elskede retter. Således behøver du ikke at slå op i en kogebog hver eneste gang du skal bage pandekager eller tilberede en lækker og velsmagende Spaghetti Bolognese. Og så findes der smarte wallstickers som kan hjælpe familien med at holde styr på aktiviteter og pligter i form af en ugeplan eller en madplan.

Der ud over findes der wallstickers som er særligt velegnet til børnenes værelser. Disse afbilder som oftest søde dyr eller kendte tegneserie figurer som børnene kan kigge på inden de falder i søvn – eller se som det første når de slår øjnene op om morgenen.

Du kan købe kunsteriske wallstickers med eksempelvis motiver fra den amerikanske gadekunstner Banksy, som vil gøre sig rigtig godt i din stue. Og til badeværelse eller toilet finder du finurlige citater som besøgende kan muntre sig med under en visit til de sanitære faciliteter.

Se det store udvalg hos Sohu ApS på sohu-shop.dk.