Skip to content

Fri med den romantiske forlovelsesring

2 måneder ago

335 words

Efter en lang årrække hvor det ikke har været moderne at gifte sig – eller hvis man har giftet sig, så er det sket uden megen opmærksomhed på rådhuset – ønsker flere par først at blive forlovet og sidenhen gift under romantiske forhold. 

Som mand har du muligheden for at fri til kvinden i dit liv med en af de populære prinsesseringe som er en enstensring, ofte med en diamant. Det er også muligt at vælge en løsning, hvor i begge får en forlovelsesring. Der findes et stort udbud af forskellige former for forlovelsesringe. Ringene kan senere hvis ønskes, benyttes som vielsesringe. 

Valg af forlovelsesringe

I dag er det muligt både at købe forlovelsesringe i fysiske butikker, men også på web-shops. Fælles for begge er at i sikre at i bestiller ringe som har den rette størrelse. Det er selvfølgelig nemmere i en butik, hvor i har mulighed for at få hjælp til at måle jeres ringstørrelse.

Vælger i at bestille på internettet, så sikre jer at i kan få den byttet ved først at få den indgraveret, når i har prøvet den. Er den først indgraveret, kan i ikke få den byttet. Er i i tvivl om størrelse, så er der flere gode vejledninger på de fleste web-shops.

Hvilken finger?

Der har op igennemtiden været mange diskutioner, når det kom til hvilken finger forlovelsesringen skulle anbringes på. Den venstre blev anset som tættest på hjertet og derfor den mest romantiske. Samtidig blev den anset som værende uren. Hånden altså. Løsningen for mange blev at man anbragte forlovelsesringen på venstre og så blev den flyttet over på højre ved en vielse. Forudsat at det var den samme ring der blev benyttet. Ellers blev den på den venstre. Det var først op i det 19ende århundrede, at skikken blev udbredt til at omfatte samtlige samfundslag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *