Skip to content

Giv dine medarbejdere stærke kompetencer med Excel kurser

1 år ago

379 words

Når virksomheden skal op på den helt store klinge, og du ønsker at se fremdrift på alle de projekter, som skal sikre vækst og nytænkning, bør du som arbejdsgiver gøre dit yderste for at facilitere denne udvikling. Og lad det være sagt med det samme: Dette er ikke gjort med hovedløst indkøb af nyt software og implementering af nye systemer hen over hovederne på medarbejderne. En sådan strategi vil som oftest føre til frustrationer blandt de ansatte, som måske kan have svært ved at følge med i de hastige forandringer og udskiftning af procedurer. I værste fald kan dette føre til stress og frafald samt et ikke optimalt arbejds klima.

Uddan medarbejderne med kurser i Excel – det betaler sig

I stedet kan du vælge at investere der, hvor du virkelig kan flytte nålen på flere parametre, nemlig ved uddannelse af dine medarbejdere. Du behøver end ikke at købe fancy software pakker eller højt specialiserede applikationer til formålet. Faktisk gemmer der sig uanede muligheder i standard indholdet af den meget udbredte Microsoft Office pakke – for eksempel i det velkendte program Microsoft Excel.

Langt de fleste mennesker, som arbejder på kontor, har stiftet bekendtskab med Microsoft Excel i løbet af deres arbejdsliv. Microsoft Excel er et af de mest alsidige og anvendelige programmer, og kan bruges i rigtig mange forskellige sammenhænge, lige fra økonomi, finans og budget planlægning til udarbejdelse af præsentationer på baggrund af statistiske data og avanceret data manipulation samt udtræk og behandling af data fra databaser.

Hvis du betænker dine medarbejdere med et kursus i Excel, på hvilket de får mulighed for selv at tilrettelægge deres work flows med hjælp fra kyndige instruktører, sikrer du, at medarbejderne får de stærkest mulige forudsætninger for at anvende Microsoft Excel til løsning af opgaver i forbindelse med deres daglige arbejde.