Guide til at vælge den rette gulvafslibning i Midtjylland

21 juni 2020
Cecilie Mortensen

Trægulve er en fantastisk måde at integrere naturen ind i sit hjem. Den levende sjæl og varme fra naturen, kan du invitere ind i boligen gennem trægulve. Der findes naturlige flere forskellige træsorter, som hver især har forskellige farvenuancer og hårdhed. Du kan dermed vælge den type af træsort, som både passer til din stil i hjemmet og som har en hårdhed, som er optimal for din bolig. Trægulve er holdbare og en slidstærk løsning. Det er det fordi, at det kan slibes ned rigtig mange gange, så det kommer til at stå flot og pænt, som var det nyt igen. Det er dog vigtigt at sikre, at trægulvet er tykt nok til en gulvafslibning. Hvis det i forvejen er tyndt, vil det typisk komme til udtryk, hvis det knager eller, hvis du kan mærke at det giver lidt efter. 

Ved en gulvafslibning vil man typisk slibe 2 mm af trægulvets overflade. Det betyder, at ridser, mærker og misfarvninger i trægulvets overflade, vil blive slebet væk. Du får dermed et flot trægulv, som kommer til at være jævn med den smukke struktur, som da det var helt nyt. Herefter kan du vælge en overfladebehandling, så du beskytter dit trægulv mod fremtidige mærker eller i hvert fald gør gulvet mere modstandsdygtig over for væsker og mærker fra de større møbler.

Hvilken gulvsliber skal du vælge i Midtjylland?

Når du skal vælge en gulvsliber, kan det være svært at navigere rundt i de forskellige fagfolk. Der er oftest mange gulvslibere i de enkelte regioner, og det kan derfor være svære at adskille kvaliteten af de forskellige fagfolk. Der vil være forskel i den kvalitet og pris du kan forvente af de forskellige. Det er derfor også en fordel, at man altid indhenter flere tilbud på den samme opgave. Her kan vi anbefale Gulvkanonen.dk til gulvafslibning i Midtjylland.

Flere Nyheder