Skip to content

Gulvafslibning Hellerup – vælg en professionel gulvmand til opgaven

3 år ago

353 words

De fleste mennesker, som har trægulve i deres hjem, kan nikke genkendende til, at trægulve bliver slidte med tiden – og at slidte trægulve kan være utroligt grimme at se på. Sliddet fremskyndes i reglen ved, at vedligeholdelse af gulvet forsømmes. Gulve som for eksempel er behandlet med lud eller sæbe, kræver regelmæssig vask med specielle midler som led i den pleje, som skal beskytte gulvet mod nedslidning.

Får man ikke lige gjort det, slides den beskyttende hinde langsomt bort, så træets overflade til sidst er blottet, og dermed umådeligt sårbar over for diverse påvirkninger, som fremkommer ved daglig brug. For eksempel vil du sandsynligvis opleve, at gulvet får en grålig film, som du ikke kan vaske bort – især på de steder, hvor gulvet betrædes hyppigst. Dette skyldes, at støv og snavs udefra trædes ned i træværkets porøse overflade – og bliver siddende, uanset hvor ofte du vasker dit gulv.

Samtidig vil træværket blive mere modtageligt over for væske. Især farvede væsker vil danne synlige skjolder, når de spildes på et slidt trægulv, da væske hurtigt suges ned i træet, som så bliver grimt og misfarvet. Og så er det på tide at overveje en gulvafslibning.

Genskab dit trægulvs smukke look med en grundig gulvafslibning og efterbehandling

Du bør altid forhøre dig med en fagperson, inden du foretager en gulvafslibning. Ideelt set bør du lade en professionel gulvmand forestå gulvafslibningen, da vedkommende vil have meget bedre forudsætninger for at opnå et pænt resultat, end du selv har. En erfaren gulvmand kan ved første øjekast vurdere, hvor meget der skal slibes af dit gulv, førend det opnår den pæne og ensartede look, du ønsker. Samtidig vil din gulvafsliber kunne rådgive og vejlede dig i forhold til hvilken type efterbehandling, du bør vælge, og forklare dig, hvordan du bedst vedligeholder dit smukke, nyslebne trægulv. Læs mere på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-hellerup/