Her skal du passe på pengepungen ved en renovation

25 januar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Det er fantastisk at renovere sit hjem, men hvis man ikke passer på i processen, så kan det hurtigt blive en rigtig dyr omgang. Derfor anbefaler vi, at man lægger et budget inden man begynder, så der ikke kommer overraskelser, som man kunne have været foruden. I dette indlæg kommer vi ind på nogle områder, hvor du skal være forberedt på, at det hurtigt kan rende op prismæssigt.

Døre

I et hus skal der typisk bruges mange døre, og prisen på døre kan hurtigt blive en dyr omgang, alt afhængigt af hvilke døre man vælger. Derfor er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser på dette område, inden man begynder at renovere. Dette inkluderer dørene indenfor såvel som yderdørene.

Se et stort udvalg af ydredøre her: https://klarvinduer.no/dorer/ytterdorer 

image

Gulve

Når det kommer til gulve, så må vi erkende, at de kan være med til at forme udtrykket af et rum. Derfor er det vigtigt at overveje før man går i gang, hvilke gulve man tænker kunne passe godt igennem hele hjemmet.

Når man har overvejet hvilket udtryk man vil foretrække, så er det at anbefale, at man undersøger priserne på de varianter der er tilgængelige, og herefter tilføjer det til ens budget.

Maling

Maling føles måske som en lille post, men hvis man skal købe god maling, og vil have flere forskellige farver igennem sit hjem, så kan det hurtigt rende op. Til dels fordi man skal bruge meget mere end bare maling, der skal også spartles op, og der skal tilføjes en grunder, inden man begynder at give det en farve.

Maling koster fra et par hundrede kroner og op til mange tusinde for en enkelt bøtte, dog kan det ofte betale sig at købe noget lidt dyrere maling, hvis man gerne vil have, at det skal holde mange år ud i fremtiden.

Flere Nyheder