Skip to content

Hvad laver en murer?

2 måneder ago

345 words

En murer er en faglært håndværker som har specialiseret sig inden for arbejde med sten, mørtel, fliser, klinker og lignende materialer. Dette betyder dog ikke at murerens opgaver i forbindelse med byggeri udelukkende består i at lægge sten på sten.

En dygtig murer anno 2020 vil også være leveringsdygtige i helstøbte løsninger – fra idé til design og endelig implementering. Mange murere kan hjælpe med virtuelle 3D computer modeller når eksempelvis den nye garage skal visualiseres. Og så er der de murere som forestår hele entreprisen hvis der skal flere håndværkere ind over, for eksempel tømrere, snedkere, glarmestre og lignende, eller hvis der skal foretages kloakering eller el og VVS installationer.

Hvem er M3S Murerentreprise ApS?

M3S Murerentreprise ApS er et mindre murerfirma i Stenløse i den nordlige del af Sjælland. Virksomheden er stiftet, ejet og drevet af Murermester Frederik Pedersen, som med mere end 20 års erfaring som murer er særdeles godt rustet til at løse de fleste murer opgaver i private boliger såvel som i erhvervs regi. M3S Murerentreprise ApS udfører langt de fleste typer murer arbejde, og kan således løse opgaver af alle typer og størrelser – lige fra opsætning af fliser eller klinker i dit badeværelse til projektering og planlægning af murer arbejde i forbindelse med total entreprise.

M3S Murerentreprise ApS løser murer opgaver for private kunder såvel som for offentlige kunder og kunder inden for erhvervslivet. Uanset hvilken type kunde du er, og hvilken type murer arbejde du ønsker udført, vil du hos M3S Murerentreprise ApS blive mødt med seriøsitet og faglig integritet når du vælger M3S Murerentreprise ApS som dit murerfirma København.

Du kan læse mere om M3S Murerentreprise ApS og se eksempler på tidligere udført arbejde på hjemmesiden m3murer.dk, hvor du også kan kontakte Murermester Frederik Pedersen for et skarpt tilbud på netop dine murer opgaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *