Hvordan rejser du til Cypern?

07 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

At rejse til Cypern kan gøres på mange måder, for hvis man sammenligner med afstanden fra Danmark, så kan man sige, at det selvfølgelig er en lang tur, men skulle man til Asien eller lignende i sammenligning, så er det jo ikke en lang tur.

Det mest almindelige for mange er nok at tage flyet uanset hvad årsagen er til, at man skal til Cypern, og sådan en flyvetur kan gøres billig og dyr, men langt de fleste mennesker kan få råd til at flyve til Cypern, hvis de bare er praktiske i deres planlægning.

Så er der også dem, der nok vil prøve at køre dertil og tage en færge det sidste stykke, men så skal man virkelig elske at køre bil, og man skal have en bil, der er til at holde ud til at køre så langt i – og man skal regne med at overnatte undervejs, da det tager et godt stykke tid at køre den tur.

rejser Cypern

Rejser til Cypern kan gøres på mange måder

Apropos bilture så kan man også tomle den tur, men så må man bare regne med, at det kan komme til at tage lidt tid alt efter, hvornår man kan få nogle lift, og man skal også være heldig, at folket, man får et lift med, også skal langt nok i den rigtige retning – og man ved så heller ikke, om det er nogle mennesker, der er til at stole på.

Man kan også tage toget eller bussen, og så har man endelig de mennesker, som der mere eller mindre vil prøve at gå den tur, hvor de så ser, hvilke transportformer man ellers kan tage undervejs.

Men som sagt er det mest almindelige nok, at man tager flyet, for det er bare det nemmeste og det hurtigste – også når man skal hjem igen.

Flere Nyheder