Skip to content

Kaffeknallert giver gode kaffebønner

12 måneder ago

329 words

Danmark er i dag en af de mest kaffedrikkende nationer i verden. Den sorte drik kom her til landet i midten af 1600-tallet, hvor den dog var forbeholdt de allermest velhavende. Men i løbet af 1800 blev kaffen dog arbejdernes drik, da overklassen i stedet begyndte at drikke te.

Stolte kaffetraditioner siden 1600-tallet

Under den tyske besættelse, måtte forbrugerne nøjes med erstatningskaffe fra cikorieplante. Men straks efter krigen tog forbruget af kaffe for alvor fart, så vi danskere faktisk ligger på en flot tredje plads i forhold til at være det mest kaffedrikkende land i verden. Mange af os kan slet ikke forestille sig en arbejdsdag, der ikke starter med den elskede morgenkaffe. Derfor har Kaffeexpressen ApS gjort en forretning ud af at servere de bedste kaffebønner fra en lille og fleksibel kaffeknallert.

Bønner og barista sikrer den gode kvalitet

Til både messer, festivaller og private arrangementer rykker Kaffeexpressen gerne ud og serverer den perfekte kop kaffe. Fra en kaffeknallert, der næsten kan parkeres over alt, kan dine gæster få en økologisk kop kaffe, der ganske enkelt ikke fås meget bedre. Den gode kvalitet sikres nemlig af eksklusive kaffebønner, hvor der virkelig er gjort meget ud af den gode smag. Derudover følger der altid en yderst professionel barista med kaffeknallerten. Denne barista har en lang uddannelse i at håndtere kaffebønner på den helt rigtige måde, så de kan give den bedste smag i din kaffekop.

Den ideelle branding af virksomheden

Kaffeexpressen er leveringsdygtige i kaffeknallerter, der kan rykke ud i hele Jylland. Disse knallerter er dog ikke kun leveringsdygtige i velsmagende kaffe. Knallerterne kan nemlig også brande din virksomhed. Dette sker ved, at knallerten får logoet fra din virksomhed malet på sig. Dermed skabes der den perfekt synlighed for din virksomhed hos alle de gæster, der tanker kaffe hos den kaffeknallert som Kaffeexpressen gerne leverer.

Læs mere på:

https://kaffeexpressen.dk/