Skip to content

Køb designer pendellampe billigt på Black Friday

2 år ago

368 words

På Black Friday den 24. november 2018 har du den fantastiske mulighed at købe designer pendellamper af god kvalitet billigt hos AndLight

Det har en signifikativ betydning at finde den rigtige pendellampe i hjemmet, og især over spisebordet, for at få den ønskede belysning, og AndLight har lavet en rigtig god guide.

AndLight har et stort udvalg af pendler, så du kan uden tvivl finde den helt perfekte lampe til dit hjem. Der er mange faktorer, der skal tages i betragtning under købet af lampen. Herunder størrelse, kombinationer, om den skal give et nedadrettet lys, om der ønskes et direkte eller indirekte lys, materiale, kold eller varm glød og meget mere.  

Populære pendellamper

Eksempler på populære pendellamper og deres funktioner: 

Secto Octo 4240: Pendlen er en flot pendel lavet af Finske Birke Finér. Den spreder et varmt og luftigt lys ud i rummet grundet lampeskærmens åbne former. Det utrolig behagelige og elegante lys spreder sig ud mellem lamellerne på selve lampeskærmen, som derfor skaber en behagelig atmosfære i rummet. Den fås i fire forskellige farver: Sort, hvid, birk og valnød. Til denne lampe anbefales en varm, dæmpbar LED lyskilde, så lampen kommer til sin fulde ret.

Flos 2097: Pendel serien er en unik og elegant lysekrone, som kommer i to størrelser, både krom og messing. Pendlen har et let design, trods det store antal lyskilder. Den giver et smukt lys, som kommer fra enten 30 pærer i den mindre version eller 50 pærer i den større version. Max. 15 watts pærer.  

Den skinnende pendel fra Luceplan, Hope: Pendlen er en yders populær lampe, som har et skinnende design og i hovedtræk ligner en diamant. Luceplan er kendt for at overveje tre faktorer, når det kommer til deres lyskilder: Erfaring, forskning og innovation. Den mørke tid i Norden har inspireret designerne til at skabe en lampe, der hylder lyset i alle dets facetter.