Skip to content

Lækker vin til rimelige priser

2 år ago

386 words

Man kan godt være en stor fan af lækker og velsmagende vin uden at være decideret vinkender. Men selv den mest dedikerede amatør vin-afficionado kan lade sig snøre, når det handler om at udsøge sig en god kvalitets vin. Alt for mange mennesker lader sig narre af fancy etiketter og uudtalelige navne, og kommer let til at betale overpris for inferiør vin. Og selv om det er sandt, at pris og kvalitet til en vis grad følges ad, når det handler om vin, er der ingen grund til at betale for meget. Især ikke, når det faktisk sagtens kan lade sig gøre at finde udmærket vin i høj kvalitet til aldeles rimelige priser.

Find god og billig vin online

Tricket er at finde en leverandør, som ikke tager en alt for høj profit margin for sin vin. Denne type leverandører er ofte de, som sælger vin online. Ved online salg af vin har leverandøren typisk en større omsætning, og kan derfor hente mere vin hjem ad gangen, hvilket giver mulighed for en lavere indkøbspris. Samtidig har en indehaver af en webshop ikke udgifter til aflønning af ekspedienter eller leje af butikslokaler – og alle disse besparelser smitter af på videresalgs prisen. Derfor er det muligt at finde vin online til langt under salgsprisen i en fysisk butik.

Vælg en kvalitets leverandør af online vin

Du bør dog ikke fuldstændig ukritisk kaste dig ud i at købe vin online, men vælge en leverandør med et solidt omdømme og tilfredse kunder. En sådan leverandør er Winther Vin, som i årevis har haft til huse i Birkerød. Winther Vin står 100% inde for kvaliteten af den vin der sælges i den online shop såvel som i den fysiske butik. I webshoppen på winthervin.dk kan du vælge og vrage blandt kvalitets vin af alle typer og fra hele verden.