Skip to content

Maling af badekar – vejen til et smukt badekar

2 år ago

398 words

Står du med et gammelt badekar, som du overvejer at skrotte – for eksempel i forbindelse med renovering af badeværelse – bør du tænke dig om en ekstra gang. Er badekarret intakt bortset fra overfladiske skrammer og misfarvninger i emaljen, kan det nemlig med stor sandsynlighed sagtens fikses, så det kommer til at stå som nyt. Og selv om du ikke er typen, som nyder et langt, varmt karbad i duftlysenes skær, kan du med fordel beholde det gamle badekar. Det kan nemlig vise sig at repræsentere en vis værdi i forbindelse med et salg – og dermed være et stort aktiv for din bolig.

Badekar i eget hjem – den rene luksus

Mange – især yngre – mennesker på bolig jagt går nemlig specifikt og målrettet efter huse og lejligheder med badekar i eget badeværelse. Flere og flere får nemlig øjnene op for de mange fordele, som er forbundet hermed. For den unge børnefamilie, er én fordel især åbenlys, nemlig muligheden for at bade de små uden at dette skal foregå i en lille balje, placeret i en snæver bruseniche.

Aften badet bliver sjovere og mere hyggeligt for børnene, når det kan foregå i et rummeligt badekar, måske endda sammen med mor eller far. Når børnene er lagt, kan selv samme mor eller far få løsnet op for de spændinger og den stress, som har akkumuleret sig i løbet af dagen, med et velgørende og helsebringende karbad. Og samtidig er et badekar vældigt handy, når det handler om at sætte større mængder vasketøj i blød, hvilket er særdeles aktuelt for børnefamilier.

Sæt badekarret flot i stand med ny emalje

Det behøver ikke at koste dig mange penge eller megen tid at få dit badekar til at stå som nyt. En dygtig badekarsmaler kan klare denne opgave på få timer – læs mere på https://ny-emalje.dk/emaljering-af-badekar/