Skip to content

Mobil covers – når du vil undgå en smadret smartphone

2 år ago

391 words

Har du én gang prøvet at miste din dyre smartphone til fortovet eller gulvet på badeværelset, ved du, at der ikke skal særlig meget til før en lækker smartphone er færdig som forsanger. På en brøkdel af et sekund kan den dyreste, smukkeste og mest avancerede smartphone forvandles fra et teknologisk fremskridts vidunder til en sørgelig og ganske ubrugelig dynge elektronik skrot.

Er du heldig, kan din smartphone reddes ved en reparation, som i bedste fald tager et par uger, og måske koster dig et par tusind kroner. I hvert fald hvis du ønsker, at telefonen skal repareres på et autoriseret værksted, og de beskadigede dele udskiftes med officielle dele fra producenten. Især frontglasset repræsenterer en væsentlig udgift, når dette skal skiftes ud – og fornemmelsen af en kopi vare er bare ikke det samme som den ægte.

Beskyt din dyre smartphone – køb robuste og billige covers online

Er du rigtig uheldig, kan du risikere, at det ikke ”kun” er det følsomme front display, som er røget sig en tur. Et uheldigt fald – selv fra lav højde – kan medføre, at den sarte elektronik, som danner grundlag for de smarte og avancerede funktioner i din smartphone, også tager skade, og skal repareres.

I allerværste fald står ingen af delene til at redde, og du må på markedet efter en ny, dyr smartphone. Det er en super ærgerlig situation at stå i – og endnu mere nedslående er tanken om, at du kunne have undgået al denne ballade, hvis blot du havde iført din dyre smartphone et billigt mobilcover. Du har måske været bange for, at din telefon skulle komme til at miste noget af sin slanke og strømlinede charme, men helt ærligt – det sker altså også, når du taber den ned i asfalten.

Du kan finde et stort udvalg af robuste mobilcovers i alle regnbuens farver – og tilpasset samtlige modeller – på lux-case.dk