Skip to content

Skal der særlige gaver eller tilfældige ting i en gavekurv?

1 år ago

377 words

Nu kan man jo sige, at når man har at gøre med at give en gavekurv, så er alle tingene i den jo noget særligt, man giver som afsender til modtager.

Men der er jo stor forskel på, om man planlægger kurven i lang tid, hvor man måske selv fletter kurven, laver noget afdæmpede materiale, der passer til modtageren, og tager land og rige rundt for at finde meget personlige små gaver af stor og lille værdi, fælles betydning og glemte minder endda.

… Eller om man bare lige hiver den første gavekurv ned fra hylden på en tankstation på vej til festen, fordi man glemte at have en gave med, og så blev man desperat og kørte på tankstationen som sidste udvej.

Som modtager skal man selvfølgelig være glad for alle de gaver, man får, og man skal vise taknemmelighed uanset hvad, for der har jo uanset hvad været udgifter forbundet med at købe sådan en gavekurv, selvom det måske ikke blev gjort med så stor omtanke.

Det er jo heller ikke alle mennesker, der har tid og overskud til at lave den personlige gavekurv, som vi beskrev her eller noget lignende, men noget kan man godt gøre ud af den.

Man kan jo købe en, hvor man ved, at der er mange ting i, som modtageren kan lide, og det kan man så forklare til vedkommende, når man lander til festen.

Er man som afsender selv overrasket over, hvad der er i, selvom der er cellofan omkring, så virker det upersonligt.

Man kan jo også sammensætte nogle lækre ting selv i den samme butik og putte i en gavekurv, som ikke er direkte personlige, men som er nøje udvalgte.

Det er jo også et lille problem, hvis man har købt en gavekurv på en nærliggende tankstationen fra modtageren af, så man bliver afsløret i at have været desperat.