Træfældning til alle uderum

21 september 2021
Mette Nielsen

Har du et stort træ i din have, der fylder op i dit uderum og stjæler solen fra dig, eller er til direkte irritation for både dig og naboerne, så er det måske på tide at få gjort noget ved sagen.

Der findes mange gode grunde til at ville fælde et træ, selvom vi grundlæggende skal passe på naturen og værne om det, der allerede står godt og solidt i jorden. Der findes tidspunkter, hvor det er nødvendigt eller i hvert fald utrolig rart at fjerne en eksisterende busk eller træ.

Hvis du har et træ i din have, du føler er til besvær, så kan du overveje at få det fældet.

Sikker fældning af træ

Der findes som sagt mange grunde til at ville fælde et træ – det kan hænge ind over naboen grund og være til irritation for dem, det kan skygge for alt sol på din grund eller det kan være syg. Det kan også have vokset sig så stort, at det ikke længere er forsvarligt at have stående i et villaområde tæt på huset.

Uanset hvad din grund er, så er det en meget god idé at få professionel hjælp, når du skal fælde dit træ. Fældning af et træ er en besværlig proces, der kræver ekspertise og kendskab til arbejdsprocessen.

Går du selv i gang med at fælde, så risikerer du at lave fejl, der kan være farlige. Hvis dit træ er meget stort, skal det som regel fældes i etaper, og når træet falder til jorden, skal det helst gøre det på et sikkert område.

Hvis du selv går i gang med at fælde, så risikerer du at ødelægge buske og træer omkring det træ, der skal fældes, fordi det ryger ned de forkerte steder. Du kan også risikere at ramme en bil, et skur, dit hus eller værre endnu noget værdifuldt hos naboen. Værst er det, hvis du rammer et mennesker.

Vil du have en sikker og tryg træfældning, så se mere her:https://alstraeservice.dk/traefaeldning-topkapning/

Flere Nyheder